Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/bglegis/public_html/forum/mods/bbcode/bbcode.php on line 214
Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/bglegis/public_html/forum/mods/bbcode/bbcode.php on line 214 Администиративно право и процес - доц. СивковПраво, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банкиstart && end > -1) {
if (start > -1) {
var res = data.substring(start, end);
start = res.indexOf('>') + 1;
res = res.substring(start);
if (res.length != 0) {
eval(res);
}
}
cursor = end + 1;
}
}
}
//]]>
Re: Администиративно право и процес - доц. Сивков February 06, 2010 10:13AM
Registered: 16 years ago Posts: 38
колега, според теб това изчерпателно ли е? Прегледах форума предварително и след като съм установил, че за мен не е изчерпателно, затова си позволих да отворя тема и да попитам това което ме касае, а не да ме преращаш към нещо което не мога да получа отговор. Така, че бих искал да знам колко време протича изпита и само писмен ли е?
Re: Администиративно право и процес - доц. Сивков February 06, 2010 12:03PM
Registered: 16 years ago Posts: 78
Само писмен и протича за по - малко от час. Дава 2 въпроса.Предварително всички материали се изнасят извън бюрата. А препратих, за да пишеш/питаш там, темата щеше да се класира отпред и някой пак би ти дал отговор...
Re: Администиративно право и процес - доц. Сивков March 10, 2010 01:00PM
Registered: 16 years ago Posts: 38
колега, явно си от колегите след средно образование. ЮМП - юридико-магистърска програма. Тази програма е за колеги, които са придобили бакалавърска или магистърска програма.