Право, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банки
ГРАЖДАНСКО ПРАВО - доц.Таков Vs. ас.Антонова
February 26, 2010 09:37AM
някой знае ли дати за изпитите и как протичат-админисративно,конституционно,гражданско

Edited 1 time(s). Last edit at 09/12/2010 07:42PM by legisadmin.
Re: 2 курс право задочно
February 26, 2010 09:18PM
Съсредоточи се върху гражданското. Времето е много малко.
March 01, 2010 10:06AM
Колеги знаели някой датата за изпита на гражданско право?
Моля напишете я! Предварително благодаря!
March 01, 2010 06:41PM
Гражданско право /обща част/ гл.ас. Анета Антонова от 14.00 ч. на 26.3.2010 г. място Корпус 5 стая 101
March 01, 2010 07:38PM
За А.Антонова учете недействителност...spinning smiley sticking its tongue out
March 04, 2010 08:36AM
А при Д-р К.Таков знаели някой кога е изпита.
Предварително благодаря!
March 09, 2010 12:19PM
Някой има ли представа как протича изпита при гл.ас. Анета Антонова ? Предполагам е псимен,щом всички са в един ден ?
March 09, 2010 04:16PM
Чувал съм, че е писмено - части от въпроси. Познати ми казаха, че въпросите, които им се паднали били за тълкуване и недействителност. Но точно като части от въпроси не мога да си спомня.
March 10, 2010 05:57PM
Сега пред датата за изпита по Гражданско право на 26-ти, пише че е за ЮМП... За другите кога е , някой има ли идея ?
March 26, 2010 09:43PM
Днес на изпита по ГП при ас. Антонова въпросите бяха малко гаднички и хаотични за мен. На едната група даде - Сделки на управление, сключени от непълнолетни и втори въпрос - Видове упълномощаване. На другата даде - Системи на възникване на ЮЛ, втори въпрос - Видове форми на сделки.
Сега остава да чакаме резултатите. Аз лично не очаквам много, както се казва... каквото такова winking smiley
March 26, 2010 11:52PM
Оптимист Wrote:
-------------------------------------------------------
> Сега пред датата за изпита
> по Гражданско право на 26-ти,
> пише че е за ЮМП... За
> другите кога е , някой има
> ли идея ?

Ако питате за изпита при доц. Таков в сайта му можете да видите всяка информация, която Ви интересува в секцията за ВТУ. Ето го и сайта: [www.christiantakoff.com]

Edited 1 time(s). Last edit at 03/26/2010 11:53PM by jafiso.
March 27, 2010 09:04AM
честито на колегите които ще се явяват при Таков smiling smiley
Цитирам от неговият сайт...

"Няколко думи за изпита

В първия от определените за изпит дни всички се явяват на писмен тест, който започва в 9 часа.

За теста имате на разположение 45 минути които са напълно достатъчни (опитът показва, че после започвате да преписвате неумело и да подсказвате грешно).

Резултатите от теста се обявяват между 11:00 и 11:30 часа на същия ден.

Издържалите теста се явяват на устен изпит, като на четна дата се явяват четните факултетски номера, а на нечетна – нечетните номера.

Устният изпит за съответните (четни/нечетни) номера започва в деня на провеждане на теста.

Тестът

При решаването на теста важат следните правила:

На всеки от поставените въпроси може да има един, повече от един или нито един верен отговор.

Отговори, които са частично верни, се считат за неверни.

Например: договорите са: а) сделки, в които участвуват две лица; б) сделки, в които участвуват две страни, в) сделки, в които участвуват две страни, които постигат съгласие, и г) нито едно от посочените, трябва да се посочи отговор “в”).

Правила за оценяване:

Посочването на верен отговор носи една точка (+ 1 т.).

Непосочването на верен отговор нито носи, нито отнема точки (0 точки).

Посочването на неверен (или частично верен отговор) отнема една точка (- 1 т.).

Критерии за издържане на теста:

По общо правило, за издържали би трябвало да се смятат тези, които са получили поне половината от максималния възможен брой точки. Така, ако верните отговори на теста са 24 (т.е., максималният възможен брой точки е 24), за издържали следва да се смятат тези, които са получили поне 13 точки.

Тъй като мнозина решават, да “играят на сигурно” и посочват само онези отговори, в които са напълно убедени, това често води до 2-3 отговорени въпроса от общо 12-15. Поради това онези, които са отговорили на по-малко от половината поставени в теста въпроси, се смятат за неиздържали, независимо от броя на получените точки.
March 27, 2010 07:33PM
Доц. Таков винаги е изпитвал по този начин. Няма нищо ново в това отношение. Тези, които са ходили на лекциите му са много добре запознати с начина на изпитване.
March 27, 2010 08:12PM
Предполагам колега, защото аз не съм ходил на негови лекции. Сигурно е било интересно. При нас беше ас. Антонова. Тя води лекции на ЮМП.
March 28, 2010 04:29PM
При Антонова се явяват колеги след 1во висше образование.Изпитите при нея и Таков нямат нищо общо.Таков редовен изпит изпитва както е оказано по-горе.При Антонова писамен,минават почти всички няма да имате проблеми там...
March 28, 2010 07:17PM
REPLAY Wrote:
> При Антонова се явяват
> колеги след 1во висше
> образование.Изпитите при
> нея и Таков нямат нищо
> общо.Таков редовен изпит
> изпитва както е оказано
> по-горе.При Антонова
> писамен,минават почти
> всички няма да имате
> проблеми там...

Точно!
April 09, 2010 01:54PM
Здравейте колеги ,някой има ли оценка по гражданско право ?Става въпрос за юмп при Антонова .
April 09, 2010 06:00PM
колега, нали Антонова каза след 19.04.. имай още малко търпение winking smiley
April 13, 2010 11:43AM
Здравейте колеги! Някой може ли да ми каже относно изпита по Конституционно право , дали мога да се явя на 23-ти Април, когато е при доц. Пламен Киров .., тъй като нямах възможност да отида на предните дати при проф. С. Начева ? Или датите за доц. Киров са за ЮМП ?
April 20, 2010 03:22PM
Никой ли не може да ми отговори? confused smiley
April 21, 2010 05:39PM
Оптимист Wrote:
> Здравейте колеги! Някой
> може ли да ми каже относно
> изпита по Конституционно
> право , дали мога да се явя
> на 23-ти Април, когато е при
> доц. Пламен Киров .., тъй
> като нямах възможност да
> отида на предните дати при
> проф. С. Начева ? Или датите
> за доц. Киров са за ЮМП ?
NQKOI MOLQ DA OTGOVORI...??!!!
April 21, 2010 06:40PM
И теб ли те тормози същия въпрос ? ... Изпитът е в другиден, искам да отида, че не можах да се явя при проф. Начева.., а не знам дали мога да се явя сега при доц. Киров... В интернет не пише дали е за ЮМП , дали е за...,предполагам щом нищо конкретно не пише, мога да се явя ? confused smiley Моля който има някаква идея да поясни..., да не стане да отида и да се окаже напразно ... confused smileyconfused smileyconfused smiley HELP !!! smiling smiley))
April 22, 2010 04:49PM
Мисля, че е само за ЮМП. Но съветвам всички, които се колебаят да се обадят на Джамбазова. Ако някой може да каже със сигурност, то това е тя thumbs up Успех !
April 22, 2010 05:05PM
Е обадих се... След нелюбезното и отношение ми каза,че щом е изнесена дата в интернет,то тази дата е за явяване ! .. moody smiley
April 22, 2010 05:52PM
Важното е, че получихте отговор на въпроса, който вълнува доста колеги тук winking smiley
April 22, 2010 06:24PM
Но този отговор ми се стори тип "Отбиване на номера" .... sad smiley
гражданско право
February 01, 2010 08:58AM
здравейте, колеги
ще има ли кандидати от 01.02 за лекции по гражданско право 2 курс.

Edited 1 time(s). Last edit at 09/12/2010 07:19PM by legisadmin.
Re: ..........
February 01, 2010 12:49PM
За редовно или за задочно обучение става въпрос. smiling smiley
February 01, 2010 03:13PM
Предполагам задочно е имала предвид... Хубаво е да има, че без ГП накъде eye rolling smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 02/01/2010 03:14PM by jafiso.
February 02, 2010 04:29PM
е излишно беше разкарването ми до Търново sad smiley
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login