Право, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банки
TMO
November 03, 2008 09:45PM
Чувам, че гл.ас.Рабохчийска била доста стриктна?
Re: TMO
November 07, 2008 07:40PM
До колкото знам изпита ще бъде или 1)тест или 2)да пишеш по 2 теми( избираш си ти кое от двете неща 1) или 2)).Предполагам няма да е труден,стига да не те забие на кофти теми,понеже съм чувал,че не е оферта да избираш тест.
November 18, 2008 01:21PM
Нали все пак ще бъдем в БИЦ, така че би трябвало да се справим...
November 21, 2008 06:32PM
Абе съмнителна работа.Чувам легенди че пишели по двама, че се следяло много и т.н....
ТМО
February 02, 2010 03:09PM
колеги имали някой който ще ходи на поправката по тмо на 12 или 13 февруари ?
TMO - оценки
November 09, 2009 12:52PM
Здравейте колеги, какво става с оценките от 24.10.2009 по ТМО. Много се забавиха с тях и вече се притеснявам, че отново няма да имам оценка и пак ще трябва да се явявам на поправка.... определено няма да се очудя, тъй като ми се е случвало по други дисциплини.
Re: TMO - оценки
November 09, 2009 02:19PM
аз също нямам оценка и незнам какво става?....тя обеща да ги изнесе в началото на месеца, но уви аз още чакам резултат!!!! Не се притеснявай едва ли нямаш оценка просто единственото което може да се направи е да се чака всички са като нас двамата smiling smiley
към колегите , които са държали тест по ТМО
October 18, 2009 04:05PM
Какво представлява, има ли открити въпроси, нещо повече като информация.
Предварително балгодаря на отзивчивите!smiling smiley
Re: към колегите , които са държали тест по ТМО
November 03, 2009 06:43PM
Ami kolega 4estno kazano bez da se lajem testa po Tmo nikak ne ti go prepora4vam, poradi prostata pri4ina, 4e obhva6ta celiat material...ako si sigurna v znaniata si niama da ti e truden....da testa e otvoren, t.e. ima6e dokolkoto si spomniam 2-3 vaprosa na koito triabva da popalni6 edna ili dve dumi...ina4e testa e v dva varianta,pove4eto vaprosi si savpadat i na dvete grupi...imate vazmojnost i da si podskazvate, prosto triabva da ste po-diskretni....Raboh4iiska e 6iroko skroena li4nost i ne e pravila problem za ni6to prosto ne iska da se zloupotrebiava s dobrinata i....Spored men e dobre da pi6e6 tema...vseki individualno si izteglia po dva vaprosa i pi6e po tiah ne e problem i da prepisva6, za6toto ima6 realno vazmojnost da go napravi6 bez problem....ako predpo4ete6 moje6 da izbere6 i varianta s testa, tia 6te te popita i ti triabva da re6i6 tam na miasto, no v nikakav slu4ei ne moje6 da poloji6 izpit i po dvata varianta....nosi si studentska knijka nepremenno...Vaprosite sa 40br. ima po edin veren otgovor s izklu4enie na posledniat v koito triabva da poso4i6 koi sa nevernite tvardenia....obarni vnimanie na temite za teoriite, sa6to taka te savetvam da znae6 i opredeleniata, pro4eti ne6to i za Studenata voina...a za temite moje da ti se padne vsiaka edna zavisi ot kasmeta ti kakvo 6te si iztegli6...ne riskuvai s carski pi6tovi, za6toto se podpisva na listite...ako ima6 drugi vaprosi draskai i ti jelaia uspeh thumbs up winking smiley
November 12, 2012 08:18PM
Здравейте колеги,
искам да попитам как ще протече изпита по ТМО,на 17.11.2012г., тъй като се прехвърлих във ВТУ от друг ВУЗ и нямах възможност да присъствам на лекциите. Надявам се, че някой колега ще се отзове smiling smiley
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login