Право, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банки
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Инфо за Екологично право и медиация

Posted by renate 
Инфо за Екологично право и медиация
March 24, 2010 09:54AM
Колеги дайте информация как протичат изпитите по екологично право- Ч.Георгиев и медиация при гл.а. Тянкова.
Re: Инфо за Екологично право и медиация
March 24, 2010 01:47PM
Не знам дали знаеш, но датите по ЕП и Медиация, дори и часовете, съвпадат или бъркам? Пиши на лични.

Edited 2 time(s). Last edit at 03/24/2010 01:48PM by jafiso.
April 08, 2010 12:33PM
НА КОЯ ДАТА Е ЕКОЛОГИЧНОТО ?
April 08, 2010 12:43PM
10 април (идващата събота) от 9:30 ч. БИЦ
April 08, 2010 12:53PM
предполагам няма проблем с преписването spinning smiley sticking its tongue out че нещо бая късно реших да хода
April 08, 2010 08:09PM
Колеги, нищо не се каза как преминава изпита по медиация winking smiley Знам, че е тест. Така ли е? И дали е с отворени въпроси? Успех на всички, на които им предстоят сега изпити winking smiley
April 09, 2010 10:19AM
да не ви се намират всичките теми от конспекта по екологично че днеска като се поразрових ги няма някои тука confused smiley че не остана до утре the finger smiley
April 09, 2010 12:56PM
Мисля че ще има само един отворен въпрос, а останалите за с посочени възможни отговори.
April 09, 2010 01:52PM
това за медиацията ли е ? на мене ми трябва само екологичното
April 09, 2010 03:03PM
Отговорих на въпроса на колежката Лили:

"Колеги, нищо не се каза как преминава изпита по медиация winking smiley Знам, че е тест. Така ли е? И дали е с отворени въпроси? Успех на всички, на които им предстоят сега изпити winking smiley"
April 09, 2010 07:01PM
Jafiso, много благодаря thumbs up
April 15, 2010 02:13PM
Колеги, някой има ли оценка по Екологично право?
April 15, 2010 09:00PM
няма няма и аз нямам confused smiley
April 16, 2010 05:46PM
чакайте ги след от 6 месеца - до година :-)
May 19, 2010 09:12AM
Колеги този по екологично право няма ли да нанесе оценките? Поправката е на 28.05.2010 година , как ще се разбере дали сме го взели, ако не сме нали трябва да се явим на поправка. Защо се бави този?
May 19, 2010 11:26AM
Нашите резултати излязоха преди околко 2 седмици , а изпита беше края на април 2009 година .. тъй че не ги чакайте скоро smiling smiley)
May 01, 2011 09:32AM
Колеги ,как протича изпита по ЕП при Ч.Георгиев ?Имаше запитване тук ,но никой не е дал инфо по въпроса.
May 02, 2011 10:18PM
Еми писмен, лесно минава. После чакаш за оценка около следващата година по това време.
Общо взето - ала - бала!
March 12, 2012 04:05PM
Колеги как протича изпита по медиация ? И някой има ли примерен тест ?Само от тези лекции ли да се чете или да си търсим и друга литетратура за изпита ?
March 19, 2012 07:05PM
Прочетете си Закона за медиацията, Директивите на ЕС, свързани с медиацията..Тестът е елементарен, има лекции в bglegis, които са ви предостатъчни!
smiling smileyRe: Инфо за Екологично право и медиация
March 22, 2012 02:44PM
Благодаря много ! Вече съм прочела всичко това... smiling smiley
March 26, 2012 01:20PM
По медиация - тест, не беше много труден, но Тянкова накрая каза, че сме се представили зле и на всички е завишила оценката. Провери ги същия ден. Не се сещам нищо друго, освен един странен въпрос накрая - как да кажем на клиента си вместо" вие лъжете" или "не ми казвате всичко" нещо по-меко, трябваше да измислим алтернатива ( например,"усещам, че премълчавате нещо, можете да ми се доверите") grinning smiley
February 19, 2015 10:46AM
Екологично право 2015 при гл.ас. Георгиев, редовно обучение.Преди изпита - възможност за реферат по въпрос от специалната част.На самия изпит се говори по въпроса и малко допълнителни за кратко време.Пише високи оценки.Който е без реферат, пише по части от 2-3 въпроса, като разделя залата на 2 групи и проверява групата ти.Изпита преминава спокойно, понеже изпитва говорещите отпред.За оценките - след 2 седмици.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login