Право, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банки
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Търговско право - I част. Кратка информация.

Posted by jafiso 
Re: Търговско право - I част. Кратка информация.
November 14, 2011 08:12PM
Ако не сме в списъка - тогава какво се случва? Допуска ли до устното изпитване или ни праща на поправка? Благодаря предварително!
November 14, 2011 08:52PM
Допуска! Задава малко повече въпроси, а списъкът той нарече "привилигерован"! Целта е да се вземе теста!
Търговско право - препоръчайте учебници
January 31, 2012 01:36PM
Колеги,
Моля дайте мнение за актуален учебник по Търговско право, който НАЙ-ГОРЕЩО препоръчвате.
Ако към препоръката ви има и мотиви, би било страхотно winking smiley

Предполагам, че някои ще напишат "Зависи при кого ти е изпита". Отговорът ми е "Искам учебника не заради изпита, а заради знанията и добре поднесения материал".
Благодаря предварително за мненията.
February 01, 2012 07:15PM
Аз лично много харесвам учебника на проф. Калайджиев. Причините са различни и субективни, но мога да посоча стила му и начина на представяне на материята.
February 01, 2012 07:51PM
jafiso , благодаря за коментара. Днес разгледах учебниците на:
Поля Голева - стилът ми се струва много удачен, лесен за възприемане. Но двете книги бяха издания от 2007 и 2008, а може би има промени в ТЗ
проф. Стефанов - нямам мнение. Във ВТУ се изпитва като че ли по този учебник
А. Калайджиев - имаше само "обща част". и на мен сякаш ми допадна стилът му
проф. Иван Владимиров - този беше най-актуален - издание от 2011.

Засега се двоумя м/у учебниците на Поля Голева и Калайджиев. Лошото е, че разбираш дали книгата е добра едва след като я прочетешconfused smiley
February 04, 2012 01:45PM
Със сигурност не прибягвай до Владимиров.
February 07, 2012 09:13AM
Quote:
jafiso
Със сигурност не прибягвай до Владимиров.
Мерси за мнението. Насочвам се към Калайджиев за общата част и Герджиков - за специалната.
Успех през целия семестър!
February 16, 2012 09:08PM
При нас изпита всички, които са преминали теста, но някои ги е питал повече, а други само по теста- за грешките, които са допуснали.
February 26, 2012 08:20AM
Колеги ако имате изпит по ТП при Георги Стефанов ,то четете само от неговия учебник .Не четете от други източници. Защото въпросите от теста са взети директно от учебника му.Който премине през теста не му е гарантирнана оценката .Задължително минава на устен .Но ако сте били подготвени, но не сте взели теста ,то можете да искате да Ви изпита проф Стефанов .Няма да сбъркате !Успех на всички!thumbs up
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login