Право, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банки
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Трудово право

Posted by anu 
Re: Трудово право
April 05, 2012 11:25AM
Колеги, има ли вече обявена дата по трудово право?
April 19, 2012 01:06PM
Разбрах, че датите са 7 и 8 май, но можете ли да ми кажете в коя зала и от колко часа? Благодаря предварително spinning smiley sticking its tongue out
April 21, 2012 11:34PM
Здравей колега !Датите са 7.05.от 9.00ч в 600 зала.и на 8.05.от 9:00ч.в 710зала.Успех !thumbs up
April 22, 2012 09:21PM
Благодаря за информацията, Антонинка smiling smiley Успех и на теб thumbs up
April 27, 2012 12:05PM
А има ли пак списък на хора, които са били на лекции и които ще се явяват на първия ден? Да знам кога да отида eye rolling smiley
May 01, 2012 10:23AM
Колега, било желателно да се види първия ден с хората които са били на лекции ,но не е задължително .А да знаеш как протича изпита ,дали се теглят въпроси и да пишеш и говориш после, или се решават само казуси.
May 01, 2012 04:06PM
Колеги, имайте в предвид, че за един ден може да изпитва не повече от 25 човека, така че два дена ще са малко да ви изпита. Изпитва само той. При нас сега на Осигурително даде и 3-ти ден, като каза че и за Трудово ще има допълнителни дни. Разберете се кой кога ще ходи, за да не се наложи да ходите напразно. Определено не го интересува кой от къде пътува!Списъци ще има - първия ден се прави списък за втория!
А относно въпросите - той дава 2 въпроса, които сам реши! Може да се падне 1 и 2 например! Тази година поне по Осигурително беше много добре настроенен. Успех!

Edited 1 time(s). Last edit at 05/01/2012 06:19PM by л-т.
May 18, 2012 08:01PM
Колеги, моля някой ако знае датата за поправката по трудово право да пише.Благодаря!
June 06, 2012 12:53PM
И все пак,ако някой я разбра тази дата за поправката по Трудово Право задочно обучение .....ще му бъда много благодарен ако я напишеsmiling smiley
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login