Право, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банки
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Осигурително право

Posted by jafiso 
Re: Осигурително право
June 21, 2011 08:31AM
Jafiso , не бъди толкова строг winking smiley
Трудовото право наистина е сериозно начинание - важно е да познаваш кодекса , да знаеш кое къде да търсиш. При устния изпит тряба да се внимава за правилния изказ ( без термини в които не си сигурен какво точно означават) , задава въпроси и по основни понятия - диспозитивни и императивни норми например.

И това е .. което си спомням eye rolling smiley
June 21, 2011 08:34AM
За малко да пропусна легендите за облеклото ( въпреки ,че аз специално по трудово си бях по дънки eye rolling smiley ), но съм чувала, че е връщал колеги за неподходящо облекло, така че все пак го имайте впредвид.
June 21, 2011 11:06AM
За облеклото изобщо да не се правят експерименти. Сега на Осигурително още в началото пита дали има някой в неподходящ вид. Според мен не си струва експериментът, а и "не е академично".

За ТП вижте лекциите и обясненията особено към въпросите. Там е същината.

Edited 1 time(s). Last edit at 06/21/2011 11:10AM by jafiso.
June 21, 2011 11:37AM
Вярно е,експериментът не си заслужава и въпреки това не мисля, че ако си в костюм и не кажеш нищо, костюма ще има някакъв ефект spinning smiley sticking its tongue out
June 21, 2011 01:36PM
Определено (изпитът го доказва), но си е задължителна предпоставка за допустимост, в едно с ненадраскани нормативни актове. grinning smiley
June 21, 2011 03:59PM
Тъй де cool smiley Мен по трудово ме пусна по дънки и с написан кодекс (пуст навик да подчертвам) , че и хубава оценка ми писа grinning smiley

А и избягвайте паразитни думички "ами, значи, по принцип" smiling smiley
June 21, 2011 04:47PM
June 27, 2011 12:52PM
А някой има ли информация за датата на поправката по Осигурително?
June 27, 2011 01:08PM
На есен.
June 27, 2011 03:22PM
Е как така на есен?
June 28, 2011 12:08AM
Чух, че ще има поправка, но нищо конкретно.
June 29, 2011 01:42PM
Ами .. на есен ще е.Преди мен момичето което я скъса пита и той каза на есен.Все пак може да се обадиш на генка и да питаш или в учебен отдел.Ако искаш мога да ти дам и на Топалов телефон да му звъннеш.
June 29, 2011 04:09PM
Благодаря за информацията, просто се учудих, че може и да няма поправка. Иначе, ще проверявам при инспекторката, пък да видим ... Дано да излезе дата преди септември

Edited 1 time(s). Last edit at 06/29/2011 04:11PM by GSB.
July 07, 2011 10:59AM
Дано!Късмет на всички и хубаво лято.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login