Право, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банки
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Кооперативно право

Posted by siana 
Кооперативно право
November 14, 2011 06:57PM
Колеги,последно всички ли може да не се явяваме на кооперативно или само някои от нас?confused smiley
Re: Кооперативно право
November 21, 2011 09:58PM
Колежке,ти от кои си?От всички или нас?Изпитите,които имаме са задължителни и свободно избираеми.Не виждам смисъл да правя разлика между тях,понеже е очебийна.Погледни в сайта и виж кои изпити какви са.Този семестър(1вия на 6ти курс) вички изпити са свободно избираеми,ако имаш нужните кредити(няма смисъл да изяснявам колко,кои,защо-пише го) може да не се явяваш.Сметни си кредитите,прибави тези които ще са задължителни другия семестър+държавните и ако не ги изкараш значи ти трябват още.
За изпита(несъстоятелност) - тест.Учебник - на жоро,търговска несъстоятелност.Най-новия е този с потъващото корабче,но и по-стар пак ще ви свърши работа.Каза че ужж щял да препитва и устно като по търговско 1ва част,но знае ако сме много хора,според мен -няма,но е хубаво все пак да прочетете.Ще има няколко въпроса от несъстоятелност в държавните,ще ви трябва.
Кооперативно - пак тест.Същата процедура.Този изпит минава по-лесно.Даде материали за европейско коопяеративно дружество.За изпита ще има въпроси за БГ кооперативно и европейско кооперативно.Да се прави разлика.Хубаво е да си набавите лекциите,понеже ни дава и примерни въпроси,който по негови думи ги има в теста.
Не съм гледал лекциите(ако има такива в сайта) и не мога да кажа дали са хубави или не.Edited 1 time(s). Last edit at 11/21/2011 10:01PM by REPLAY.
Re: Кооперативно право
November 24, 2011 10:31PM
Колега,няма нужда от ироноя......Зададох този въпрос защото информацията е противоречива-едни казват,че не е задължително да се явяваме,други-че само ЮМП може да не се явяват. Може би не зададох въпроса както трябва,но можеше да отговориш и по-спокойно...или да не отговаряш!
Re: Кооперативно право
November 25, 2011 11:05AM
Щом отговора ми не ти е помогнал,може би е трябвало въобще да не отговарям,права си!
Re: Кооперативно право
November 29, 2011 11:59AM
Колеги,
смятах си кредитите до момента - до 5 курс имаме 265 кредита. Ако прибавим "Изпълнение....", което е 4 кредита, "Нотариат" /по който още нямаме оценки/ - 4 кредита, НПК и ГПК, които са по 14 кредита и двата, и са задължителни дисциплини - общо кредитите ни стават 301! Не знам втория семестър какво ще се учи, но при всички положения, спокойно може да не се явяваме на "Кооп право" и "Търговска несъстоятелност". На мен лично НПП ми е признат изпит, остава ми ГПП-то.Edited 1 time(s). Last edit at 11/29/2011 12:03PM by porcelain_1.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login