Право, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банки
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Общо учение за държавата - проф.Т.Колев

Posted by be_law 
Общо учение за държавата - проф.Т.Колев
July 08, 2009 09:53AM
Здравейте колеги, искам да попитам дали е възможно това или само на мене ми се случва..... явих се на Общо учение на държавата.... изпита бе писмен...чаках..чаках..и накрая се оказа, че нямам оценка... демек не съм се явявал. Явих се отново на поправка.... и пак така... вече нямам нерви. Звъннах на Джамбазова... но тя бе толкова дружелюбна, че директно ми затвори телефона... дори не помисли за някакво решение на въпроса ми.... angry smiley Кажете ми, нормално ли е това????? Говорих с проф. Тенчо Колев..... каза ми, че работите се пазят при Джамбазова. Звъннах и повторно и я попитах кога е удобно да ме приеме, тъй като аз съм от друг град и не е удобно без уговорка да отида. Все пак разстоянието не е никак малко до Търново. Визираната дама - Генка Джамбазова ми отговори, че няма такива неща при нея... и кажете ми какво правя аз в случая,а?
Незнам... наистина незнам. Надявах се проблема ми да се разреши, но.....
Ако има други колеги, пишете и да се събереме всички и да говориме за проблема който ни касае. Знам че има такива колеги, защото подучих колеги да коментират, че някои също нямат оценки... но за съжаление не се съобразих да размениме телефони. Така, че ако има такива колеги, пишете и да видиме какво ще правиме.

Edited 2 time(s). Last edit at 09/12/2010 07:33PM by legisadmin.
Re: ОМРЪЗНА МИ
July 08, 2009 03:01PM
Аз съм редовно обучение и разбрах, че оценки по ОУД ще има август месец . При нас поправка нямаше . Само редовен изпит и после чак на есен
July 08, 2009 09:48PM
Работите се пазят при Джамбазова,понеже тя ги проверява.Защо не я пита дали е нанесла оценките в интернет?Ако ги е нанесла би трябвало да имаш оценка,дори и да е 2.В случай, че нямаш никаква оценка ,работата може да ти е загубена,но до сега на никой не се е случвало такова нещо,камо ли 2 пъти!
July 10, 2009 06:39PM
И аз и се ядосвах, когато бях 1 курс, но се свиква...

Edited 1 time(s). Last edit at 07/10/2009 06:39PM by Pink.
July 17, 2009 01:34PM
Съвет от мен - не се ядосвай. Чети здраво за знания. Всичко останало няма значение. Поздрави и успех! thumbs up
КОЛЕГИ КАК МИНАВА ИЗПИТА ПО ОБЩО УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА?
April 08, 2010 11:56AM
БЛАГОДАРЯ !
Re: КОЛЕГИ КАК МИНАВА ИЗПИТА ПО ОБЩО УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА?
April 08, 2010 07:17PM
Кога е датата за изпита?
Re: КОЛЕГИ КАК МИНАВА ИЗПИТА ПО ОБЩО УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА?
April 08, 2010 07:25PM
12.04.2010 от 12 h .
ОУД
June 22, 2008 08:41PM
Как ще мине изпита по Общо учение за държавата?Дали този път ще дойде господинът декан?

Edited 1 time(s). Last edit at 09/12/2010 07:28PM by legisadmin.
Re: .
June 23, 2008 06:12PM
emi za6to da se razkarva 4oveka?
Re: .
July 02, 2008 12:33AM
Резултатите бяха вписани в интернет днес (2ри юли)
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login