Право, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банки
Римско частно право
September 28, 2012 11:55AM
Моля, ако някой знае кога е изпита по РЧП /2012г./, нека пише.Благодаря!

Edited 1 time(s). Last edit at 09/28/2012 06:36PM by legisadmin.
Римско частно право - митове и легенди
September 28, 2009 06:14PM
Изпита при Пиперков:
Извиква по 5 - 10 човека -> дава 2 въпроса -> скицираш за 10- 15 минути и сядаш на пространно интервю.
Може да продължи до 30 мин на човек.
На Пиперков му е откровено интересно.
Въпросите са от където му хрумне на мига.
Пие вода и пуши цигари.
Продължителност на изпита от 9 сутринта до 23 вечерта.

The show must go on... :-)
Re: Римско частно право - митове и легенди
September 29, 2009 01:45PM
В общи линии така преминава изпитът.
September 30, 2009 11:19AM
Кога е датата на изпита по Римско право
Благодаря предварително!
October 11, 2009 11:34AM
Колеги, възможно ли е като съм втори курс и да положа изпит с първокурсниците по римско частно право, тъй като нямах възможност да отида на изпит? Ако може някой да каже кога е дата за изпита. Благодаря ви!
November 11, 2009 08:19PM
Колеги изпита по Римско частно право е последната седмица на ноември събота са четните номера, в неделя са нечетните от 9 ч. сутринта. мисля, че датите бяха 28 и 29 ноември
December 02, 2009 01:31PM
Колеги как мина изпита по Римско частно право.Кога е поправката? Ако имате информация моля да я споделите.
Предварително благодаря.
December 04, 2009 12:50PM
Изпита мина добре за някои, за други не толкова !!! Точно както е описано в първия пост протича - аз минах към 20.05 ч., като бях в Събота сутринта в 8 ч. там ! Общо време изпит плюс път 2 х 125 км. около 14 -15 часа ! Поне имах време за четене през целия ден, но определено е изморително !
Има хора за поправката, чух около 20-тина души - на 19 Декември !!!
Основно 3-ка е оценката има 4-5-ци немалко, ако уцелите точния отговор и сте писали по въпросите има и 6 - ци !!!
May 24, 2010 09:56AM
При нас тази година (февруари) изпитът мина по следния начин: понеже сме 6 групи, бяхме разделени в 3 дни по 2 групи. Изпитът започна в 9 сутринта и последните минаха чак към 7-8 вечерта. Аз бях една от първите изпитани, още в първия ден, така че мога да ви кажа това, което аз видях, докато бях на изпит, като си тръгнах вече не знам какво е било, но нищо по-различно. Седнахме ние в една заличка към 20-ина души, през стол бяхме насядали, Пиперков посочи на всеки по 2 въпроса, примерно един има 12 и 40 въпрос, следващият има 13 и 41 въпрос и т.н. Като ни посочи въпросите, имахме 20-ина минути за писане. След това всеки, един по един, ставаше да говори . Пиперков прочита набързо това, което си написал, ако има нещо неясно/пропуснато те пита по въпросите, може да ти зададе и съвсем различен въпрос. В общи линии въпросите му са по учебника на М. Андреев - Римско частно право. Докато изпитваше, Пиперков пушеше, да. Оценката му е възможно най-обективна според мен, не се влияе от други неща, освен от знанията ти (примерно една колежка му направи забележка, че пуши, пречеше й димът, той си изгаси цигарата, изпита момичето, то наистина много знаеше, на всичко отговори и имаше 6.00). Е, добре е да се облечете сравнително представително , не с къси панталони или спортен екип winking smiley При нас преобладаваха 4 и 5. Имаше и скъсани, но уверявам ви - те наистина нищо не казаха! Говори се, че трябва да знаеш нещата за собственост и владение и имаш 3, наистина нещо такова е, другото вече е за по-висока оценка, така че човек спокойно, ако е чел задълбочено и в основни линии знае нещата, може да изкара 5 , дори 6.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login