Право, иконимика, дипломи, реферати, теми, лекции, съвети, кредити, депозити, банки
Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

Сливане на 3- 4 година право

Posted by renate 
Сливане на 3- 4 година право
August 25, 2009 01:59PM
Колеги има ли някои който да слива като мен 3 и 4 година , хайде да се свържем- renate76@abv.bg
Re: Сливане на 3- 4 година право
September 04, 2009 12:14AM
Дай скайп де,няма да ти пиша e-mail smiling smiley
January 30, 2010 05:54PM
Какви се условията за да се сливат 3-4 година?
January 31, 2010 01:16PM
да си взел всички изпити и да имаш успех 5.00 hot smiley
February 03, 2010 09:32PM
Благодаря много на информацията колега да се надявам че ще имам и тя година успех 5.00 па да ги вземем 3-4 smiling smiley
March 09, 2010 12:18PM
А да ви попитам , уважаеми колеги , каква е процедурата по сливане на 3-ти и 4-ти курс? След завършен 2-ри се подава молба за индивидуален план на обучение и съответно сливане ... или..? А може ли примерно 4-ти и 5-ти курс да се слеят или не е особено удачно?smiling smiley Нека някой който е по-запознат да обясни , моля ! smiling smiley Благодаря!
March 09, 2010 03:54PM
Подава се молба по образец, който може да бъде закупен от книжарницата в корпус V. В него се посочва за какво Ви е молбата и на какво основание я подавате. После чакате отговор. От там нататък не знам каква е процедурата.

Относно сливането. Според мен зависи изцяло от Вашите намерения и цели. Ако държите на бързина, ми се струва, че със сливане ще го постигнете. Обаче ако целта Ви е качество, считам, че сливането не е Вашият вариант. Помислете само - Търговско право (част първа и втора част), Наказателно право (Обща и особена част), Трудово право (4 курс) и МЧП и ПЕС (5 курс). Относно сливане на 3-ти и 4-ти курс мнението ми не се различава. Не ангажирам никой с него, т.к. е лично. smiling smiley

Желая Ви успех и се надявам да съм Ви насочил, та макар и малко.

Edited 1 time(s). Last edit at 03/09/2010 03:55PM by jafiso.
March 09, 2010 05:52PM
Благодаря много!
September 21, 2010 03:15PM
Колеги могат ли да се сливат 5 и 6 курс?
September 21, 2010 04:06PM
Чувал съм, че всичко е възможно, но за тази година вече е късно.
September 21, 2010 04:26PM
Да знам,че за тази година е късно,но по принцип разрешено ли е да се сливат 5 и 6 курс,защото чувам различни неща–едни казват,че може,други–че неможе?
September 21, 2010 06:00PM
То доста неща не могат, но просто подай молба. Пък после разкажи...
Знам, че не може да се слива повече от 1 година, но съм свидетелка на такива сливания.
Също уж и успех трябвало, но сливат и влачещи изпити...
September 21, 2010 10:21PM
Pink е прав.

Pink Wrote:
-------------------------------------------------------
> То доста неща не могат, но
> просто подай молба. Пък
> после разкажи...
> Знам, че не може да се слива
> повече от 1 година, но съм
> свидетелка на такива
> сливания.
> Също уж и успех трябвало, но
> сливат и влачещи изпити...
сливане на 3-4 година за ЮМП
April 28, 2010 11:25AM
Здравейте,

някой дали е сливал от ЮМП студентите 3 и 4 година, или пък планира да ги слива?
Чудех се доколко е въжможно, предвид че има някои улеснения за ЮМП.

Поздрави,
т
Re: сливане на 3-4 година за ЮМП
April 29, 2010 02:02PM
Здравейте ,колега аз също искам да слея 3 та и 4 та год .Нямам обаче идея какви са условията и сроковете за подаване на молба .
Re: сливане на 3-4 година за ЮМП
April 29, 2010 03:21PM
Колега, относно условията - поразровете форума и ще намерите инфо. За срока - мисля че беше 20 август - може и да бъркам.

Не виждам смисъл, при положение, че вече има открита тема и то точно за сливане на 3 и 4 курс, отново да се отваря такава. Поздрави и успех в начинанията. eye rolling smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/29/2010 03:25PM by jafiso.
December 05, 2011 10:10AM
Аз лично съм ЮМП, с много признати изпити от УНСС, около 30. За това слях 2 и 3 курс, както и 5 и 6! Възможно е всичко! Имам доста висок успех, но има хора, като и вие знаете, че сливат и без такъв, защо - отговор не мога да дам. Не са много тези изпити, които могат да ви " уплашат", освен изброените по горе от jafiso - като даже "Наказателно право" минава много лесно, тъй като е писмен. Де факто ви остават - "Облигационно право" - 3 курс, "Търговско право" - 2-те части - 4 курс, "Трудово право" - 4 курс, "Осигурително право" , "МЧП" и "ПЕС" - 5 курс и т.н. Преценката наистина е ваша, в смисъл, зависи от заетостта ви, възможността ви за подготовка и най-вече от това, да ви разрешат сливане, а те в 99%, да не кажа 100% позволяват.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login